Vásárlás személyi stylisttal

A közös vásárlás során én válogatom össze azokat a darabokat, melyeket a személyiségednek, életvitelednek, stílusodnak és alkatodnak megfelelőnek találok, majd egy próba után közösen eldöntjük, hogy melyikeket vásárold meg. Olyan darabokat keresünk, melyek egymással jól kombinálhatóak és garantáltan nem a szekrényedben fognak porosodni. Az általad meghatározott keret és a boltok kínálatának függvényében a 4 óra alatt minimum 10 darab ruhát tudunk beszerezni, de ez lehet akár a többszöröse is, ha pl. second hand boltba megyünk. A vásárlás során közvetlenül az üzletnek fizetsz.

 

Fontos! A vásárlásra csak azután kerülhet sor, hogy egy általam e-mailben küldött kérdéssorra válaszoltál. Erre azért van szükség, hogy még azelőtt információt kaphassak rólad, hogy találkoznánk, így jobban meg tudom határozni, melyik boltokba térjünk be az együtt töltött idő alatt.

 

A közös vásárlás helyszíne:

Budapesten és Kaposváron is az általam megadott helyszínen (boltokban) történik.

 

Árak itt.

Bejelentkezés: eszter@stilmuhely.hu vagy stilmuhely@gmail.com

 

Aki járt már nálam, ezt írta:

"Eszter jóvoltából kezdek színesedni 
 
 
 Hihetetlen gyorsasággal hozta elő az elsőre üresnek tűnő boltból a méretben, és nem utolsó sorban minőségben és színben megfelelő darabokat. Régi fotóimat böngészve előző nap már felkészült belőlem, több színskálából választotta ki a nekem legmegfelelőbb színkombinációkat. Kérésére még olyan darabot is felpróbáltam amelyet soha fel nem vennék .... és csodák csodája jól állt .... és megszereztük 
 Folyt. köv. mert még az elején tartok. Az új nadrágok határozottan tetszenek. Az ígéretes, hogy nem kell napokat eltölteni és vagyonokat költeni a ruhatáram felújítására. Hamarosan megosztom az ilyen volt ilyen lett vagyis a fekete volt 
 
színes lett 
 
fotókat is. De addig is vár ránk egy-két szakszerű közös vadászat a second-hand paradicsomban 
 ja és a régi rongyoktól is meg kell szabadulni ... a gardrób rendezés feladatától egyenlőre sikítófrászt kapok ... reménykedem hogy talán Eszterrel ezt is pikk-pakk fájdalommentesen abszolválhatom"
 (Tüzes Éva)

 

 

 

Comments