Szín- és Testalkatelemzés

A stílus 2 fő pillére a megfelelő színek és a megfelelő fazonok viselése. Ha hozzánk illő színeket viselünk, arcunk kitisztul és a legszebb fényében tündököl, míg a helyes fazonokkal tovább tökéletesítjük az összképet a harmonikus megjelenés irányába. Egy jól megválasztott öltözékben nem csak pompásan festünk, de éveket fiatalodhatunk és szebb alakot is varázsolunk magunknak.

 

A szín- és testalkatelemzés tartalma:

  • A színtanácsadás elméleti hátterének megismerése
  • Kendőteszt, mely során meghatározzuk a legharmonikusabb színeket, mind öltözékben, sminkben és hajszín terén
  • Testalkat típus meghatározás
  • A legjobb fazonok, szabásvonalak ismertetése
  • Kiderül, milyen kiegészítőket érdemes viselned
  • Színtípus szerinti színpaletta, mely segítségedre lehet a mindennapi vásárlások során

A tanácsadás helyszíne:

Budapesten a Stílműhely XI. kerületi stúdiója, előzetes egyeztetés alapján más helyszínre történő kiszállás is lehetséges.

Kaposváron az otthonodra történő kiszállással nyújtom a tanácsadást. 

Árak itt.

Bejelentkezés: eszter@stilmuhely.hu

Aki járt már nálam, ezt írta:

"Kedves Eszter!
Azért írok neked, mert a múlt heti szín és stílustanácsadás után annyira jó élménnyé vált a vásárlás. Végre tudom mi az ami jól áll, mit keressek, tudom, hogy milyen színűek azok amiket fel se próbáljak, megvannak a szempontok, amiket egy ruhán néznem kell, és végre meg is látom a testemen az előnyöket is a "hátrányokkal" szemben. És ki is emelem azokat. 
Őszinte leszek. Eddigi életemben utáltam vásárolni, csak stresszeltem közben. Nagyon gyorsan megvettem azt ami rám jött, nem válogattam vagy keresgettem, és túl nagy koncepcióm és nagy ruhatáram sem volt. Ez most megváltozott! Ezentúl biztos, hogy sokkal csinosabban, stílusosabban fogok öltözködni, és többet is vásárolni, (bár ennek a férjem nem biztos, hogy örül majd.)
További sok tanácsadást kívánok Neked! 
Anita"        (Kiss-Németh Anita)

Comments