Gardróbrendezés

Tele a szekrényed ruhákkal, mégsincs egy rongyod sem, amit felvehetnél? A legutóbbi kuponos napokon vásárolt ruhák érintetlenül porosodnak a gardrób alján? Ismerős mondatok? Segítek, hogy rendet tegyünk!                           

A gardróbrendezés során végignézzük a ruhatáradat, összepárosítjuk, mit, mivel tudsz hordani akár fazonok, akár minták, anyagok és színek tekintetében az életvitelednek megfelelően. Lesz olyan darab, amiről azt tanácsolom majd, hogy érdemesebb lenne megválni tőle, de biztos vagyok benne, hogy találunk tökéletes alapdarabokat is, melyek jól kombinálhatóak egymással.  Miközben a káoszból átlátható rendet teremtünk, írunk egy listát is arról, mi az, amit még be kellene szerezned egy alap ruhatárhoz akár egyedül, akár az én segítségemmel.

A gardróbrendezés színtanácsadással együtt is igénybevehető. A kendőpróba során megállapítjuk a személyes színtípusodat, melynek ismerete még jobban megkönnyíti a mindennapi öltözködésedet. A teszt végén kapsz tőlem egy, az altípusodnak megfelelő színpalettát, mely az önálló vásárlásban lesz hasznos segítséged. 

Kérheted még e szolgáltatást közös vásárlással együtt is, ez esetben vagy a gardróbrendezés után megyünk el a bevásároló körútra, vagy egy másik napon találkozunk újra e célból.

A gardróbrendezés helyszíne:

Budapesten és Kaposváron is a Te otthonod.

Árak itt.

Bejelentkezés: eszter@stilmuhely.hu vagy stilmuhely@gmail.com

A szolgáltatás elérhető Budapest és Kaposvár közigazgatási határain belül ingyenes kiszállással. Egyéb igény esetén kérlek egyeztessünk!

Comments