Tóth Eszter

"La mode se démode, le style jamais - A divat változik, a stílus örök."

Coco Chanel

 

Üdvözöllek az oldalamon!

Tóth Eszter személyi stylist, szín- és stílustanácsadó vagyok. Azon dolgozom, hogy segítsek megtalálni azt a stílust, ami által öltözködésedben is megjelenítheted önmagadat, az egyéniségedet, ami által harmóniába kerül a 'belső én'-ed a külső megjelenéseddel, kortól, nemtől és testalkattól függetlenül.

Tinédzser korom óta problémát okozott az öltözködés, mivel egyáltalán nem konfekció alkattal rendelkezem. Ezért a gimnázium mellett megtanultam szabni-varrni és magam készítettem a ruháimat, valamint folyamatosan azt kutattam-tanultam, hogyan öltözködhetnék előnyösebben és mégis stílusosan. Pénzügyi tanácsadói pályám mellett párhuzamosan az ország egyik vezető stylistja mellett tanultam a stílustanácsadás csínját-bínját, de a színelméletek olyan nagy hatással voltak rám, hogy elvégeztem a Mod'Art International Hungary Színtanácsadó képzését is.

És most Neked is szeretném átadni ezt a tudást, mert a stílus tanulható. Mit nyerhetsz vele? Magabiztosabb, ezáltal sikeresebb és boldogabb leszel. Időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatsz. Hogyan? Együtt olyan egységes ruhatárat alakítunk ki, mely jól kombinálható és minden darabja a Te saját színeidhez és alkatodhoz igazodik, ezáltal biztosítva a tökéletes megjelenést az élet minden területén.

 

 

Comments